ویتامین C و 12 غذای قوی تر از پرتقال

به گزارش پیوست مجله ها، افزون بر کوتاه تر شدن دوره بیماری هایی مانند سرماخوردگی، ویتامین C. به تقویت سیستم ایمنی، محافظت در برابر بیماری قلبی - عروقی، مسائل سلامت پیش از تولد، بیماری های چشم و حفظ جوانی و شادابی پوست یاری می نماید.

ویتامین C و 12 غذای قوی تر از پرتقال

اگرچه پرتقال یکی از شناخته شده ترین منابع ویتامین C. است، اما یک پرتقال اندازه متوسط تنها 69.7 میلی گرم از این ویتامین را تامین می نماید که در واقع کمتر از بسیاری از میوه ها و سبزیجات دیگر است. استفاده از منابع غذایی مختلف ویتامین C. می تواند به دریافت میزان کافی از این ماده مغذی در هر روز یاری کند.

اگر زمانی که علائم سرماخوردگی یا آنفلوآنزا را تجربه می کنید، هر روز یک لیوان آب پرتقال بنوشید، ممکن است طول دوره بیماری خود را کاهش دهید. اگرچه مطالعات نشان داده اند که مصرف ویتامین C. نمی تواند از بیماری هایی مانند سرماخوردگی پیشگیری کند، اما مصرف این ماده مغذی به میزان زیاد ممکن است در کوتاه شدن دوره بیماری و کاهش شدت علائم آن نقش داشته باشد.

ویتامین C. به عنوان یکی از ایمن ترین و کارآمدترین مواد مغذی شناخته می گردد. افزون بر کوتاه تر شدن دوره بیماری هایی مانند سرماخوردگی، ویتامین C. به تقویت سیستم ایمنی، محافظت در برابر بیماری قلبی - عروقی، مسائل سلامت پیش از تولد، بیماری های چشم و حفظ جوانی و شادابی پوست یاری می نماید.

مطالعات نشان داده اند که مصرف روزانه 500 میلی گرم ویتامین C. برای تحقق اهداف سلامت مرتبط با این ماده مغذی کفایت می نماید. البته این مقدار بسیار بیشتر از میزان توصیه شده 75 تا 90 میلی گرم برای مصرف روزانه ویتامین C. است. در نتیجه، افزون بر مصرف میوه ها و سبزیجات مختلف ممکن است به مصرف مکمل های ویتامین C. نیز برای بهره مندی از فواید سلامت آن احتیاج داشته باشید.

مصرف 500 میلی گرم ویتامین C. در روز به شکل مکمل با هیچ جنبه منفی همراه نیست، مگر در مواردی که بعضی انواع مکمل ها ممکن است موجب تحریک معده شوند. بیشترین حد ایمن برای مصرف روزانه ویتامین C. نیز 2،000 میلی گرم است.

در خصوص منابع غذایی، اگرچه پرتقال یکی از شناخته شده ترین منابع ویتامین C. است، اما یک پرتقال اندازه متوسط تنها 69.7 میلی گرم از این ویتامین را تامین می نماید که در واقع کمتر از بسیاری از میوه ها و سبزیجات دیگر است. استفاده از منابع غذایی مختلف ویتامین C. می تواند به دریافت میزان کافی از این ماده مغذی در هر روز یاری کند. در ادامه با بعضی از بهترین منابع غذایی ویتامین C. بیشتر آشنا می شویم.

فلفل چیلی

نصف فنجان فلفل چیلی خرد شده می تواند 107.8 میلی گرم ویتامین C. ارائه کند. افزون بر این، پژوهشی که در دانشگاه بوفالو انجام شد، نشان داد که کپسایسین، ماده فعال موجود در فلفل ها که عامل تندی آن ها نیز محسوب می گردد، ممکن است به تسکین درد مفاصل و عضلات یاری کند.

فلفل دلمه ای قرمز

یک فنجان فلفل دلمه ای قرمز خرد شده حاوی 190 میلی گرم ویتامین C. است که تقریبا سه برابر بیشتر از یک پرتقال است. همچنین، فلفل دلمه ای قرمز منبع خوبی برای ویتامین A. است که به تقویت سلامت چشم یاری می نماید.

فلفل دلمه ای سبز

یک فنجان فلفل دلمه ای سبز خرد شده حاوی ویتامین C. کمتر نسبت به فلفل دلمه ای قرمز است، اما همچنان از محتوای خوبی برابر با 120 میلی گرم سود می برد که 200 درصد مقدار مصرف توصیه شده روزانه این ویتامین را تامین می نماید. همچنین، فلفل دلمه ای سبز منبع خوبی برای فیبر است.

کیل

افزون بر تامین دو برابر مقدار مصرف توصیه شده روزانه ویتامین A. و هفت برابر مقدار توصیه شده ویتامین K، یک فنجان کیل می تواند 80.4 میلی گرم ویتامین C. را نیز ارائه کند. همچنین، این نیروگاه مواد مغذی حاوی مواد معدنی مختلف و اسید های چرب است.

بروکلی

این عضو خانواده سبزیجات چلیپایی در هر وعده می تواند 132 میلی گرم ویتامین C. و همچنین مقداری فیبر را تامین کند، در شرایطی که تنها 30 کالری دارد. افزون بر این، پژوهش ها نشان داده اند که بروکلی ممکن است از خواص ضد سرطان برخوردار باشد.

پاپایا

پژوهش ها نشان داده اند که مصرف پاپایا می تواند به پاکسازی سینوس ها، تقویت سلامت و روشن شدن پوست و تقویت استخوان ها یاری کند. یک فنجان پاپایا می تواند 88.3 میلی گرم ویتامین C. ارائه کند.

توت فرنگی

یک فنجان توت فرنگی که به عنوان یک ابرماده غذایی شناخته می گردد می تواند 84.7 میلی گرم ویتامین C. ارائه کند و همچنین منبع خوبی برای فولات و دیگر ترکیبات مفید برای تقویت سلامت قلب است. توت فرنگی ممکن است به سفید شدن طبیعی دندان ها نیز یاری کند.

گل کلم

چه به صورت کباب شده، بخارپز، یا پوره، مصرف یک سر کوچک گل کلم می تواند 127.7 میلی گرم ویتامین C. و همچنین 5 گرم فیبر و 5 گرم پروتئین در اختیار شما قرار دهد.

جوانه های بروکسل

این کلم های کوچک سرشار از مواد مغذی گیاهی ضد سرطان و فیبر هستند و می تواند 74.8 میلی گرم ویتامین C. در یک وعده تامین کند. اگر مزه نسبتا تلخ جوانه های بروکسل را نمی پسندید می توانید آن ها را کباب نموده طعم آن بهتر گردد.

آناناس

افزون بر 78.9 میلی گرم ویتامین C، آناناس حاوی بروملین است که این آنزیم گوارشی به تجزیه غذا و کاهش نفخ یاری می نماید. همچنین، بروملین به عنوان یک ماده ضد التهاب طبیعی عمل می نماید که می تواند به ریکاوری سریع تر پس از تمرینات ورزشی سنگین یاری کند.

کیوی

یک وعده کیوی (حدود 2 میوه) می تواند 137.2 میلی گرم ویتامین C. ارائه کند. همچنین، این میوه با پوست کرک دار خود سرشار از مواد معدنی پتاسیم و مس است.

انبه

یک وعده انبه می تواند 122.3 میلی گرم ویتامین C. ارائه کند. همچنین، این میوه منبع خوبی برای ویتامین A. است که همانند ویتامین C. نقش کلیدی در تقویت سیستم ایمنی ایفا می نماید و در حفظ سلامت چشم ها نیز نقش دارد.

منبع: فرادید

به "ویتامین C و 12 غذای قوی تر از پرتقال" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ویتامین C و 12 غذای قوی تر از پرتقال"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید